NEIDA
NETEGES INDUSTRIALS D'ANDORRA
Ptge Antònia Font Caminal, 1 Despatx 602A
Escaldes- Engordany AD700(Principat d'Andorra)
Tel.: (+376) 877.330
Fax.: (+376) 877.330
Urgències: (+376) 33.22.59
neida@neida.ad
INCAD
INDUSTRIAL DE NETEGES DEL CADÍ
Av. del Valira, 25 Baixos
25700 La Seu d'Urgell (Lleida)
Tel.: (+34) 902.104.288
Mòb.: (+34) 620.708.100
incad@incadsl.com
Esteu aquí: Inici Mitjans Tècnics Equip d’inspecció per càmera c.c.t.v

Equip d’inspecció per càmera c.c.t.v

inspeccamara_05.jpg Equip implantat en una furgoneta Mercedes Sprinter equipada amb el sistema més innovador d’inspeccions per càmera a canonades subterrànies.  Càmera preparada per treballar amb carro de tracció o tambors d’empemta manual. Permet la inspecció de canonades des de 90mm de diàmetre fins a 800mm, o superiors.
 
Equipament Furgoneta Mercedes-Benz
inspeccamara_03.jpg La furgoneta consta d’un despatx on està implantada la unitat central per enllaçar l’equip exterior amb els comandaments i l’ordinador intern. D’aquesta manera es permet la realització de la inspecció, diagnosi, gravació i generació d’informes des de l’interior del furgó augmentat la qualitat del diagnosi i optimitzant el temps. La generació d’informes es fa des de l’interior del vehicle amb la utilització del WinCAn8 un software que permet la realització d’informes indicant la secció de la canonada, marcant escomeses, imperfeccions, deformacions, trencaments i qualsevol incidència trobada durant la inspecció, i tot identificat els metres, fotografia i informació necessària per fer més fàcil la interpretació d’aquest per part del client.
 
Càmera TV color oscil·logiratòria ORION 2 inspeccamara_04.jpg Sistema automàtic de visió sempre vertical, amb moviments de rotació mecànica que permeten la visiblitat a tots els angles de la canonada. Rotació continua sense topall mecànic. Protecció IP 68. 5 Bar. Captador d’imatge CCD color de ¼”. Enfocament motoritzat. Il·luminació integrada per Leds (regulació intensitat). Sistema detecció localització.
 
Il·luminació addicional ZSW 65
inspeccamara_02.jpg Compost per 180 Leds en tres grups de 60 cadascun, amb control independent per cada grup. Protecció IP68. 10 bar
 
Carro de tracció KRA 65
inspeccamara_01.jpg
  • Rodes amb diferents mides i característiques per adaptar-se a tot tipus de materials i dimensions. Permet superar corbes de 45º. Velocitat regulable. Control de gir esquerra/dreta. Protecció IP68.Ganxo pujar/baixar carro des de pou. Inclinòmetre permet medició inclinació canonada durant les inspeccions.
 
Suport FW 6 per carro de tracció KRA 65
inspeccamara_09.jpg
  • Amplia el rang de treball des de Ø 300 fins 600/800 mm. Utilitza rodes comuns amb el carro KRA 65.
 
Tambor de cable sincronitzat KW 305
inspeccamara_08.jpg Permet la connexió del carro amb la unitat central del furgó, per a la inspecció des de dins d’aquest
i la generació d’informes durant la inspecció. Augmenta la qualitat de la imatge durant la inspecció i permet controlar la inspecció des de dins la furgoneta.
  • Motoritzat i sincronitzat amb els moviments del carro. Captador per comptador de metres. Comptador de metres digital amb començament  a zero. Polsador de tall general d’emergència. Protecció IP 54.
  • Braç giratori per sortida del cable amb fixació als diferents angles de treball i per plegat al transport. Corriola deflectora de cable al extrem. Focus de 12 V 55 W col·locat a l’extrem del braç per il·luminar la zona de treball. Grua elèctrica pels carros muntada sobre del tambor.
 
Carret Manual HSP60
inspeccamara_07.jpg Treballs en llocs inaccessibles amb el furgó, canonades de poc diàmetre amb girs, o d’impossibilitat d’accés amb el carro. Inspeccions registres interiors d’edificis, xalets ... i tot amb un sistema integrat de gravació que permet visualitzar i enregistrar per obtenir l’informació necessària per solucionar problemes en canonades subterrànies. La gravació permet la posterior generació d’informes, igual que si es treballés des de la furgoneta.
 
OBTURADORS AMB BY-PASS CILÍNDRICS (tipus PDK)
inspeccamara_06.jpg En cas d’haver de taponar alguna canonada per evitar el pas d’aigua per un temps determinat i controlat per evitar inundacions, filtracions, per realitzar passatges amb càmera ben visualitzats o qualsevol problema disposem d’obturadors per actuar en canonades de 70 mm a 800 mm de diàmetre.
 
Accions del document
Inici ·  Mapa Web ·  Contacte ·  Avís Legal
Desenvolupat per SEMIC InternetDesenvolupament Semic Internet